Er zijn 2 nieuwe artikels toegevoegd aan onze fotogalerij! Slagerij Chris en Geraldine wint de battle bij The Meat Cowboys en het verhaal achter de Gallux kip. Veel leesplezier.
Wij zijn ambassadeur Lekker van bij Ons. Lees meer daarover op ons tabblad Foto/Video bij 'Voedsel verbindt boer en burger'.
Beste klanten, veel mensen grijpen naar het online bestelformulier op onze website. Jullie kunnen een uur aanduiden wanneer je de bestelling wil ontvangen maar tijdens drukke periodes kunnen wij daar niet altijd aan voldoen. Als je een mail krijgt dat de bestelling afgewerkt is met het bedrag dat betaald dient te worden, dan kan je ze komen afhalen ofwel aan de zijkant, natuurlijk wordt daar dan contant betaald ofwel in de winkel zelf waar bancontact beschikbaar is! We hopen dat jullie daar allen begrip kunnen voor opbrengen!
Slagerij Chris en Geraldine is door de herinrichting moderner dan ooit. Maar tegelijkertijd wil de beenhouwerij authentiek blijven: eigen bereidingen en hoge kwaliteit blijven het allerbelangrijkste.
Het rundsvlees wordt gekweekt op de ouderlijke hoeve van Chris, op een paar honderd meter van de winkel. Voor varkensvlees werken we met Brasvar, deze varkens worden gevoederd volgens de oude tradities. Ons kippenvlees draagt het GALLUX-label.
Onze slagerij is zowel voor de hobbykok die zelf aan de slag wil met een stevig stuk vlees, als voor mensen die liever voor kant-en-klaar kiezen.